A Farmasi munkáról

Mivel foglalkozol FARMASI munkatársként?

Röviden: tájékoztatsz, javaslatot adsz, értékesítesz, ha szeretnél, új munkatársakat toborozhatsz. 

Bővebben: használhatod hagyományos értékesítési módokat. Szervezhetsz személyes termékbemutatót, be tudod mutatni a termékeket papír alapú FARMASI katalógus segítségével, mely hatékony eszköz a személyes értékesítésnél, valamint a rendszeres vevők tájékoztatására egyaránt. 

Szeretsz fotózni, tehetséges vagy videó készítésben? Kamatoztasd tudásod, készíts egyedi videókat, szerkeszd meg fotóidat melyek még vonzóbbá teszik a FARMASI termékeket így csinálj saját magadnak még nagyobb értékesítési forgalmat.

Amiért egyedi a vonalunk, ezért regisztrálj itt:

Győrfiné Szabó Orsolya kifejlesztett egy automata tájékoztatási rendszert melynek segítségével könnyen tudsz saját FARMASI munkatársat csatlakoztatni a saját hálózatodhoz. Egyik nagy előny, hogy nem szükséges földrajzilag közel lennetek egymáshoz, sőt, a személyes ismeretség hiánya sem akadály. 

Online tréning: 

Ha még nem vagy profi weboldal programozó és videos, akkor mindenképp hasznos lesz számodra ez, a csak a mi vonalunkon hozzáférhető lehetőség, amely támogat a minél eredményesebb munkavégzésben!

Próbáld ki, a kitartás meghozza a gyümölcsét!

Csak saját magad vagy környezeted számára vásárolsz be? Ez is lehetséges. Amennyiben regisztrálsz és online rendelsz a futárszolgálat akár ajtóig szállítja a csomagot. Ráadásul FARMASI katalógus árakhoz képest 23% kedvezménnyel. Hogy tetszik?