Leírás a Farmasi cégről

A FARMASI céget 1950-ben Dr C. Tuna alapította, családjával a célja a jó minőségű egészséges termékek kínálata volt a fő célja. A FARMASI gyár az Istanbul melletti Ömerliben hozták létre ahonnan Törökország vezető vállalatai közé fejlődött. A termék szortiment széleskörű. A termékskálán megtalálhatók a parfümök, dekor kozmetikumok, arc és testápoló termékek, szájápolási készítmények, ezeken felül környezetbarát háztartási tisztítószerek, törlőkendők, melyek megfelelnek minden, az egészséget védő követelményrendszerének. A FARMASI a világon több, mint 100 országban van jelen, ahol több tízezer értékesítési hellyel rendelkezik. 

2010-ben nagy újítást vezetett be a FARMASI. ELhatározták, hogy nem üzletekben kínálják a termékeket, hanem közvetlenül a fogyasztókkal dolgoznak. Kezdeti törökországi direkt értékesítési tapasztalatokat immáron 15 országban hasznosítják. 

A lépéssel az értékesített volumen jelentősen megnőtt, és továbbra is tart a dinamikus felívelő fázis.

Természetesen ez nem lenne elérhető háttér támogatás, folyamatos termékfejlesztés nélkül. A piac folyamatos figyelemmel tartásával, globális trendek meglovagolásával illetve a saját laboratóriumoknak köszönhetően a FARMASI folyamatosan területének a legjobbjai között van jelen.