Fedezd fel a FARMASI MAKE UP tökéletes szempillaspiráljait!

Milyen hatású szempillákra vágysz? Ebben leszünk most a segítségedre. Fedezd fel a Farmasi Make Up csodálatos szempillaspiráljait!

A szempillaspirál hatását a formula és az ecset egedi kombinációja adja. A sűrű szálkefe dússágot biztosít, a hajlított kefe göndöríti a szempillákat, a műanyag fésűs kefe pedig a szempillák elválasztását teszi lehetővé.

Dús 

Deep Black Full Volume Szempillaspirál A szilikonos kefe kialakítása dússágot és hosszúságot biztosít a pilláknak. E-vitamin tartalommal táplálja s szempillát.

Starlook Black And Full Lashes Szempillaspirál Speciális fenyő alakú szálkefe. Dússágot biztosít a legrövidebb pilláknak is. E-vitamin tartalommal táplálja a szempillát.

GÖNDÖR 

Extreme Curl False Lash Effect Szempillaspirál Az ívelt szilikonos kefe megemeli a pillákat a tövüknél fogva tisztább tekintetet biztosítva. A krémes textúra, mely extra fekete pigmenteket tartalmaz, drámai és elbűvölő megjelenést biztosít egész nap.

3D Effect High Definition Szempillaspirál Precízen elválasztja a pillákat a tövüknél fogva egészen a szempilla végekig. Mély, vonzó és csodálatos pillákat eredményez.

Minden az egyben

Optimal Style Volume & Longlash And Curl Szempillaspirál Minden az egyben hatékony szilikonos kefével. Természetes megjelenés a szempillák egyenkénti átfésülésével és rögzítésével. Tökéletes göndörséget, hosszúságot és dússágot kölcsönöz.

Bónusz tipp:

ÉLET A SZEMÖLDÖKNEK ÉS SZEMPILLÁKNAK

Szempilla-és szemöldök szérum Különleges Capixyl ™ komplexet tartalmaz, mely erősíti a szempillákat és a szemöldököt. Ideális gondoskodást nyújt mindazon férfiak és nők számára, akik hosszabb, erősebb és dúsabb szempillát valamint szemöldököt szeretnének.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük